středa 23. prosince 2015

Přeju všem krásné Vánoce :o)

Zítra jsou Vánoce, je čas dodělat poslední přípravy a pak už jen hodit nohy na stůl :o)))
Úvodní fotka je krapítko rozmazaná a vůbec taková trochu divná, ale představte si, že jsem si zapomněla a vyfotit vánočky, tak holt museli zaskočit andílci :oD Ale upečené jsou, to je jasné, letos bohužel jenom čtyři, chtěla jsem ještě dvě malé, jan tak, pro jistotu, ale nevykynulo mi těsto a celé se to nějak srazilo.. nevím proč, ještě nikdy se mi to nestalo, naštěstí to byla jen ta poslední várka 'navíc'.

Taky jsem si v rámci Vánoc zkusila namalovat na nehty malé stromečky, bohužel to vypadá spíš jako zelené fleky :oD A stejně už se zase částečně oloupaly.
Vtipné bylo, že jsem se zase jednou po letech rozhodla vykuchat kapra (vždycky si to jednou za čas zkusím, abych to uměla pro případ nouze), a jak jsem vyndala vnitřnosti a začala hleda žlučový váček, tak mi mamka koukala přes rameno a vykřikovala: Bacha, máš tam žluč! Ne nemáš, to se mi zdálo.. Tady, tady je žluč! Není... Žluč! Teď jsem jí viděla! Sakra, zas jí nevidím..... Krucinál, dyť ty máš zelený nehty!! To hrozně mate, to pak furt vypadá, že máš v ruce žlučník! :oD

No, ale proč hlavně píšu.. No přece, abych popřála krásné, krásnější a nejkrásnější svátky :o))) Vánoce, Silvestra, Nový rok a nový rok ;o) Ať zažijete spousty a spoutsy krásných věcí, těm špatným se člověk nikdy úplně nevyhne, ale přeju, ať je zvládáte, jak nejlíp to půjde. 

NÁDHERNÉ VÁNOCE VÁM VŠEM! ♥

4 komentáře:

  1. Také Ti přeji krasne a vesele Vánoce! Pěkné si je uzij a at je další rok úžasný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, Klárko :o) hodně radosti a krásné oslavy :o)

      Vymazat
  2. Přeji Ti také krásný nový rok, miminko ať hezky roste, rodina ať Ti je oporou a Ty jim a děkuji za hezké články...často mi vykouzlí úsměv a dobrou náladu:)Jinak v těhotenství jsem si troufla jen na těhot. jógu. Bylo to fajn, nebolely tak záda a celkově jsem se cítila víc fit. No a pak pobíhání se starší dcerkou do školky, ze školky a se psem...no pohybu bylo až až:)Chválím také to cukroví...u nás bych ale byla vyhradní konzumovatel, takže peču jen trochu, abych nemusela kila těžce shazovat...to mi moc totiž nejde:)Ať se ti daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však už mám pocit, že jsem totálně plná cukru :oD už je mi celkem dobře, tak si říkám, že možná zkusím T25, tu odlehčenou verzi bez skákání a otřesů.. jestli teda nebudu moc líná ;o)

      Vymazat