neděle 17. května 2015

Další svetřík :o)


Aby to nevypadalo, že jsem zanevřela na pletení, tak se musím pochlubit dalším svetrem v řadě (pořád stejný střih a vzor, jen jiné barvy).


Tenhle bude pro sestru k narozkám a nejspíš to nebude úplně to pravé ořechové :oP Vybrala si na e-shopu takovou decentní okrovo-oranžovou a jemnou tmavou červenou, ale ukázalo se, že fotky na počítači trochu zkreslují barvy a přišla svítivá pomerančová oranžová a zářivá rudá :oD (Je pravda, že se jmenovaly šafránová a kardinál červená, ale nenapadlo mě, že to bude až takový rozdíl.) Měla jsem cukání udělat zelený límec, aby to bylo jako semafor, ale odolala jsem :o) No, snad se to časem trochu opere nebo vyšisuje. Ale zase to při nošení venku může fungovat i jako bezpečnostní prvek - něco takového žádný řidič nepřehlédne ;o)
Samozřejmě nesmí chybět pasující kabelka, ta kupodivu i jako zářivě červená vypadá docela použitelně.
Vlna je Yetti od firmy Vlnap, sice umělá, ale vůbec neštípe, je měkká a hodně hřeje (ideální dárek takhle před létem). Je silná a plete se na 5.0 mm jehlicích, takže to hezky přibývá a i takhle dlouhý svetr (asi tak metr) se dá uplést během týdne. (Problém je, že mi pak trvá strašně dlouho, než se dokopu k sešití, našití zipu, podšívky do kabelky a podobně, tím se ta celková doba výroby dost protáhne.)
No, snad i přes tu jásavou barvu udělá svetr aspoň trochu radost :o)

Zblízka...

Kabelka ujde :o)

Ještě zabalit a předat

A abych se neflákala, tak už jsem začala další barevnou variantu, tentokrát růžovou, a tu se mi snad podaří prodat na fleru, abych si vydělala na další vlnu ;o)

Růžovo-červený ve fázi výroby, jen ještě nevím, jestli k němu bude růžová nebo červená kabelka

4 komentáře:

  1. Jů, ten je suprový, a s kabeluškou ... fakt supr!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, Ajko :o) teď jsem koukla na Tvůj obchůdek, je parádní ;o)

      Vymazat
  2. Teda to je barvička! Jsi moc šikovná, svetřík určitě udělá radost! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, naživo je ještě svítivější :oD ovšem v nabídce vlnapu je i 'neonově oranžová' to musí být teprv něco..

      Vymazat