pondělí 1. června 2015

MAX OUT Cardio


O tom, jak spoustu cviků nezvládám, už jsem se rozepisovala dost, tak jen stručně. První ochutnávka druhého měsíce Max:30 naznačuje poměrně zřetelně, že to doopravdicky bude těžší než první čtyři týdny.
Přestávek na vodu je méně (z toho vyplývá, že úseky, kdy se cvičí, jsou delší), cviky jsou o něco náročnější (naštěstí ne úplně všechny) a jsou tak nějak zajímavě poskládané, že jsem z toho pod sebou měla louži potu, oblečení mokré a ciferník rudý jak rajče :o)))
Původně jsem se bála, že dneska cvičit vůbec nezvládnu, protože jsem o víkendu krapet blbla - tchán má 25kg činku a já jí samozřejmě musela zkoušet zvednout a hnula jsem si se zádama tak, že jsem se belhala jak lazar. K mému obrovskému překvapení se to po několika minutách toho skákání, kterého jsem se tak bála, naprosot úžasně spravilo :o)
Tak sportu zdar!

3 komentáře:

  1. zrovna sháním co nového cvičit doma, tak to vypadá, že jdu googlit max30 :)

    OdpovědětVymazat
  2. rozhodopádně, je to pecka ;o) stahala jsem to všechno na ulozto, ale je to trochu práce najít, musí se zadávat název cvičení bez toho 'max30' a lepší je postahovat .rar, .avi mělo posunutý zvuk

    OdpovědětVymazat