pondělí 13. dubna 2015

Insanity Max:30 - Cardio Challenge


Říkala jsem si, že Max30 od Shauna T si ani nebudu stahovat, protože to prostě nedám, ale už pár týdnů se zas nějak moc flákám, občas si trochu zacvičím, ale jak nemám předepsaný plán, co kdy cvičit, tak se nevykopu. Do T25 se mi znova nechtělo, na původní Insanity jsem neměla náladu, takže jsem přeci jen postahovala Max30.
Pak jsem si ho pustila, zběžně prohlédla a usoudila, že nemám šanci. Jenže tuk přibývá a svaly ubývají a situace vyžaduje radikální řešení. Zrovna se mi zadařilo, že nejsem nemocná, neteče mi z nosu a nejsem extra moc bolavá, takže jsem se pochlapila, obula boty na cvičení, otevřela rozpis a začala. A slibuju, že i kdybych měla plíce vyplivnout, tak odcvičím aspoň první měsíc :o))) nebo to přinejmenším zkusím :oP
První cvičení je Cardio Challenge a po jeho absolvování můžu s klidným svědomím říct.. ÚÚÚÚÚÁÁÁÁÁÁGGGGHHH!!!!!! Hned při 'zahřívacím' kole mi tep vyletěl někam nad devadesát procent maximální tepovky a už tam zůstal (až na ty chvíle, kdy byl přes sto procent). Po minutě jsem si říkala, že to asi nebyl tak dobrý nápad, po druhé minutě mě začly bolet nohy - přibližně v těch místech, kde by měly být svaly, po třetí minutě už to šlo tak nějak mimo mě a snažila jsem se jen dělat to, co oni. Během cvičení si má člověk zapsat, kdy poprvé odpadnul.. Bylo to někdy kolem 8:30 :oP a zatímco v telce se jen zapsali a pak šli zas skákat, já popadala dech asi půl minuty. Pak už jsem odpadala každou chvíli, poměrně často jsem se taky přidávala k slečně 'modifier', i když jsem si každý cvik aspoň chvilku zkoušela tak, jak má být. Někde v půlce jsem už už chtěla odpadnout úplně, ale naštěstí jsem se ohlédla na gauč, kde seděla dcerka s českou vlaječkou a fandila mi, jak na hokeji :oD Nakonec jsem to dohrabala až do konce. S třesoucíma se nohama, touhou vypít vodovod a vlasama přilepenýma potem k zádům (přes tričko). A už jsem móóóc zvědavá, co mě čeká zítra :o)
A takhle rudá jsem docvičila.. a to foťák zdaleka nevystihuje, jak moc rajčatově červená jsem byla :oD

2 komentáře:

  1. Ahoj,
    moc děkuji za tvůj popis cvičení. Mám ještě mizernější fyzičku, protože jsem odpadla o hodně dřív, ale vydržím, i když dnes cítím každý sval - i ty, o kterých jsem neměla ani tušení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To dáme, za pár týdnů budeme hopsat jako ti na videu ;o) A když ne, tak bude aspoň pár centimetrů dole :o)

      Vymazat